Sitemizdeki Yenilikler...

12:24 Gönderen dexter_fernando


Çok kısa bir zamanda yavaşça güzel bir blog haline gelmeye başladık. Bu kulvarda gerek tasarım açısından gerek içerik bize yardım eden bütün arkadaşlarıma teşekkürler ederim. Benim bu kulvarda zorladığım konu belli bir kitleye ulaşmaktı. Çünkü korku filmleri ve korku edebiyatı gerek eskilerimizden "öcü" ya da "ahlaka aykırı" olarak görülmesi şuan bile ziyaretçi ve üye çekmekte bizi zora sokuyor. Fakat yine de şuan adını syabildiğim doğa, benay, bilge, aytaç, neslihan, nuray,mehbup ve birçok kişiye teşekkür ederim. Sizin sayenizde hem isteğim hemde bloxoo'da istediğim yere geliyorum. Takip ettiğim blog listesinde(sol taraf) siteme girip blogu olduğunu göremeyenler üzülmesin ya çünkü ben gözden kaçırmışımdır. Bütün blogları severim. Hepsine önem veririm. Gerçek korku sever arkadaşlarınızı bizim siteye yönlerdirirseniz sevinirim. Size yerinde bir örnek olmasa da Amerika'da bir çok korku içerikli site varken ve bunlar ilgi çekerken türkiye'de korku içeriği bulunan başlı başına çok az site var. İsterseniz sayayım.
Ötekisinema,Korkusitesi, gerilimhatti(Korkusitesine katıldılar), korku tüneli(güncelleme çok az) korku.org(Güncelleme yok) Beneaththeground(işşallah devam edeceğiz) Sineyorum(Güncelleme az) , korkufilmi,iyikotufilm ve unuttuğum bir çok site...

Sitemizdeki yeniliklerden bahsetmek gerekirse replikler bölümü açıldı. Yukardaki menüden girebilirsiniz. Korku filmlerindeki unutulmaz replikleri oraya yerleştirdik. Dün parmaklarımın ağrımasına neden olan forumumuz açıldı. İçeriğide hazır ve sizi bekliyor. Hiç haberini duyamadığınız filmler bile var. Korku severleri orayada yönlerdirirseniz seviniriz. İstila güncesi bölümümüz zombistan çizgi romanın bölümüdür. Özellikle gülmek isteyenler uğrayabilir. Bunun dışında kendimi tanıttığım hakkımda bölümü ve siteyi tanıttığım işleyiş bölümünü açtım. Aklıma yeni fikirler gelirse bunlar devam edecek.
Ben sitemden memnunum çünkü blogger'dan korku sitesi yarattım. Bunu başarabildim. Ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Wordpress'ten korku sitesi yaratmak daha kolay fakat biraz maliyetli...İyi geceler.... :)
Anne aytaç saçımı çekiyor :)))

12 yorum:

  1. Benay dedi ki...

    başarılarını takdir ediyorum, benden küçük bir öneri replik fikri güzel bence korku filmlerinde kullanılan müziklerine de değinmelisin :)

  2. dexter_fernando dedi ki...

    Tabii kesinlikle tavsiyene uyacağım ama öncelikle elimi dinlendireyim :)

  3. Benay dedi ki...

    bu chat olayı nedir ya ? ya da forumu ben açmak istesem açabilir miyim eğlenceliye benziyor:)

  4. Adsız dedi ki...

    foruma kayıt oldum bile =)

  5. dexter_fernando dedi ki...

    Benay ekle msnemi sanada yapalım. Hemencik :) dexter_fernando@windowslive.com

  6. içten dedi ki...

    öncelikle tebrik ediyorum seni, kısa zamanda çok yazı yazdın ve incelemelerin zevkle okunuyor. hayatta izlemeyeceğim filmin incelemesini bile merakla okuyorum.

    foruma ben de kaydoldum. henüz aktif değil ama, bloxoo'yu terkettim zaten, belki burda takılırım.

  7. dexter_fernando dedi ki...

    Bu desteklerinizi asla unutmayacağım !

  8. aktifmutfak dedi ki...

    :)))))))) yaa gene şikayet etmiş beni annesine yaa:))..çekcem saçını işte bana nee yaa:) ayy valla gece gece güldüm kendikendime..gidim de şu foruma bi bakayım ben:)) sevgiyle kal..

  9. dexter_fernando dedi ki...

    Teşekkürler Aytaç :)

  10. Adsız dedi ki...

    Gerçekten çok kısa zamanda çok büyük başarı elde ettin tebrik ediyorum seni. Replik ve forum bölümlerinde çok güzel olmuş.
    Dün gece gezmiştim sabahda geldim ama benim yorumları gitmiyor. bu sefer İE deniyorum umarım bu sefer gider.

  11. Adsız dedi ki...

    Şükürler olsun bu sefer yorumum gitti.:))

  12. dexter_fernando dedi ki...

    Neslihan yorumun için teşekkürler. Ve onurlandırıcı yorumun içinde teşekkürler. İşşallah hızla büyüyen sitemi korku sever insanların çoğu fark ederler. Ayrıca hepiniz sitelerinizde küçük bir yardunda olsa linkimizi yayınlar ya da sitemiz ile ilgili inceleme yazarsanız sevinirim...

Yorum Gönder