Sakallı Salma Hayek

15:39 Gönderen dexter_fernando

Vampirlerle ilgili filmlerin çok ilgi çektiği bu dönemde, 2010'un Mart'ında bir tanesi daha vizyona girecek.

(25 Ağustos 2009) Darren Shan’in Türkiye’de TUDEM Yayınları tarafından okurlara sunulan popüler roman serisini kaynak alan Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı’nda birbiriyle savaş halinde olan 2 vampir grubu arasındaki 200 yıllık ateşkesi farkında olmadan bozan bir gencin korkunç hikayesi anlatılıyor. Gecenin grotesk canlıları ve yanlış anlaşılan ucubelerin fantastik hayatı içine çekilen bir genç, sıkıcı bir hayatın güvenli ortamından uzaklaşacak ve kâbuslardan fırlamış gibi görünen bir yerde kaderini yaşayacak.

16 yaşındaki Darren (Chris Massoglia) banliyödeki mahallesindeki çoğu genç gibiydi. Yakın arkadaşıyla takılıyor, orta halli notlar alıyor ve genelde beladan uzak duruyordu. Ancak o ve arkadaşı gezgin bir ucubeler kumpanyasına denk geldiklerinde, Darren’ın içinde bir şeyler değişmeye başlıyor. İşte o anda Larten Crepsley adında bir vampir (John C. Reilly) onu kana susamış bir şeye dönüştürüyor.

Kısa bir süre önce yaşayan bir ölüye dönüşen Darren, yılan çocuk, kurt adam, sakallı kadın (Salma Hayek) ve devasa bir çığırtkan (Ken Watanabe) gibi canavarsı yaratıklarla dolu Ucubeler Sirki’ne katılıyor. Darren bu karanlık dünyada yeni güçlerini denemeye başladığı sırada, vampirler ve onların daha ölümcül rakipleri arasında değerli bir piyona dönüşüyor. Bir yandan hayatta kalmaya çalışan genç, yaklaşmakta olan savaşın içinde kalan son insanlık kırıntılarını yok etmesini önlemek için çabalıyor.

2 yorum:

  1. Şenay- Doğam dedi ki...

    İlginç bir filme benziyor ..Tesekkur ederiz sevgili Ahmet :)

  2. dexter_fernando dedi ki...

    Birşey değil sevgili şenay :)

Yorum Gönder