Türünün Tartışılmaz Galibi

19:44 Gönderen dexter_fernando

'Dünyanın batısı' konusu üzerine çekilen şu ana kadar seyrettiğiniz tüm filmleri unutun. Bu konuda çekilen eski filmlerin hepsini birden sinema tarihinin dibine gömeceğe benzeyen “2012”nin, bu dalda tüm zamanların en iyi filmi olması bekleniyor. “10.000 B.C” filminin yönetmeni Roland Emmerich’in merakla beklenen ve önümüzdeki Kasım ayında bir çok ülkede vizyona girecek olan yeni doğal afet filmi “2012”'nin, dokuz dakikalık bir bölümü Tokya'da görücüye çıktı.

Sony Pictures'in anavatanında gerçekleştiren “2012”nin tanıtımına, 300 davetlinin yanı sıra çok sayıda gazeteci de katıldı. Yapımına devam edilen “2012”in dokuz dakikalık bölümü, davetlileri büyüleyen felaket sahnelerinin yanı sıra özel efektleriyle de ön plana çıktı. Özetle filmin bu dokuz dakikalık bölümü, şu ana kadar çekilmiş tüm felaket filmlerine meydan okudu.

Başarılı yönetmen Roland Emmerich “2012” üzerine yaptığı açıklamada, “Filmde dünyanın batısının gösterimine ve kehanetine hayran oldum” şeklinde konuştu. Alman yönetmen Emmerich, filminin konu itibariyle nihayetinde “Hayatta önemli olan nedir? Eğer bir şeyleri kurtarabilecek bir durumda olsaydınız, neyi kurtarırdınız?” sorularına cevap aradığını da belirtti.

Maya takvimine göre, 2012 yılında dünyanın sonunun geleceği görüşünden yola çıkarak beyazperdeye uyarlanan ve 2012 yılına iyice yaklaşmamız dolayısıyla da Maya inanışına inanların, yüreklerini ağızlarına getirecek olan filmin başrollerinde, John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

10/10

2 yorum:

  1. LodoS dedi ki...

    Marduk'tu değil mi bu kıyamet efsanesi? Böyle kıyamet temalı bilimkurgu filmleri seviyorum, mesela Independence Day, veya Matrix :)) Gerçi son zamanda The Day Earth Stood Still de var galiba ama zaman bulup da indirip seyredemedim bir türlü :) Gelsin bunu da seyredeceğim, tavsiyenize dayanarak ;)

  2. dexter_fernando dedi ki...

    Bizim tavsiyelerimize güvenin biz hiç sizi kandırır mıyız?

Yorum Gönder