Left 4 Dead 2'de Kurşun Geçirmez Zombiler!

20:26 Gönderen dexter_fernando

092407_l4d_2.jpg


San Diego'da her yıl düzenlenen Comic-Con, çizgi-roman dünyasının E3'ü olmasına rağmen, aynı zamanda da yeni oyunların ve filmlerin de önemli bir yere sahip olduğu harika bir etkinlik. Valve da L4D2'yi kaptığı gibi soluğu fuarda aldı. The Parish adındaki yeni haritalarını ilk kez oyunculara tanıtan Valve, New Orleans'ın otantik zombilerini göstermekten de geri kalmadı.

Özel olmayan özel Zombiler(hala alışamadım bu isme)den Haz-mat'la daha önce tanışmıştık. Alevlerden hasar almalarını engelleyen koruyucu bir kıyafet giyen bu beyin arsızı düşmanlar, Valve'ın sürprizlerinden sonuncusu değilmiş meğerse. Görünüşe göre, çelik yelek giyen birkaç polis de zombi istilasından kurtulamamış ve ortama uyum sağlamak zorunda kalmışlar. Bu zombiler size doğru koşarken tüm şarjörü üstlerine boşaltsanız da tökezlemeyecekler. Onları durdurmanın tek yolu sırtlarına ateş etmek, ki tahmin edebileceğiniz gibi bu oldukça zor bir şey. Onları alt etmek için yapmanız gerekense elinizdeki balta veya tavayla kafalarına bir tane geçirmek. Bu onları birkaç saniyeliğine durduracak, hatta yere düşürecek. Siz de daha rahat nişan alabileceksiniz.

Left 4 Dead 2, açıklanan her yeni özelliği ile ilk oyundan oldukça farklı bir oyun tecrübesi sunacağını kanıtlıyor. Üzülmece, darılmaca yok; çünkü Valve herkesi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Bize de New Orleans'a girerken önyargılarımızı kapıda bırakmak kalıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder