Bir davet daha...

15:39 Gönderen dexter_fernando

Türkiye'nin önemli yönetmenlerinden Çağan Irmak son filmi Karanlıktakiler ile Montreal Film Festivali'ne davet edildi.

(29 Temmuz 2009) Yapımcılığı Mustafa Oğuz tarafından yapılan ve başrollerinde Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe ile Derya Alabora’nın oynadığı 'Karanlıktakiler' dünya prömiyerini Montreal'de yapacak.

Mustafa Hakkında Her Şey, Babam ve Oğlum, Ulak, Issız Adam gibi filmlerin başarılı yönetmeni Çağan Irmak’ın son filmi Karanlıktakiler dünyanın en önemli ve prestijli festivallerinden biri olan Montreal Film Festivali’nde Dünya Sineması’na Bakış/Focus on World Cinema' bölümünde gösterilecek.

Bu yıl 27 Ağustos -6 Eylül tarihleri arasında 33.sü gerçekleştirilecek olan festivalin 'Dünya Sineması’na Bakış Bölümü'nde, dünyanın dört bir yanından pek çok önemli yönetmenin filmleri kültürel çeşitlilik, ülkeler arası diyalog sağlamak için bir araya geliyor. Atıl İnaç'ın filmi Büyük Oyun da festivalin bu bölümünde dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Karanlıktakiler 2 Ekim 2009 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

4 yorum:

  1. Kadina Dair dedi ki...

    Ben bu filmin fragmanını izledim. daha farklı tarzda bir Çağan Irmak filmi.güzel bir filme benziyor. karakterler tam oturmuş her zamanki gibi.

  2. dexter_fernando dedi ki...

    Evet, bende umutluyum. Özellikle de gerilim türünde bir film olacağı için merakla bekliyorum.

  3. Vladimir dedi ki...

    TV de Çağan Irmak'ın yeni filminden fragman gösterilirken son bir kaç saniyesine yetişmiştim demek bu imiş. Filmde Hümeyra da var galiba.

  4. dexter_fernando dedi ki...

    Bilmiyorum yaşlı bir kadın var. Hümeyraya benziyor ama...

Yorum Gönder