Blogumuzun İşleyişi

19:54 Gönderen dexter_fernando

Arkadaşlar sitede göndereceğini yazıların hangi bölümlere konulacağı ne tür etiketler alacağı konusunda bilgi vermek istedim. Kısaca blogumuzun işleyişinden bahsedeceğiz.

Serbest Kürsü: Film, müzik, kitap, anime, manga, çizgiroman gibi her türlü kültür yazısı/incelemesini belirtiğimiz maille yollayabilirsiniz. Beğendiğiniz çeşitli şeyleri tanıtmanızı beklemekteyiz.

Çalışmalar: Çizimleriniz, çektiğiniz özel fotoğraflar/fotomanüpilasyonlar ya da çeşitli uğraşlarınız neticesinde ortaya çıkmış eserlerinizi bekliyoruz.

Peki başka hangi konularda yazabilirsiniz?
Yazılar (hikayeler, felsefi yazılar, şiirler, denemeler); oyun incelemeleri (oyun kültürü ile ilgili aydınlatıcı, fikir verici yazılar ne kadar güzel olur mesela) ve özel ilgi alanınızla ilgili pek bilinmeyen türden klavuz yazıları olabilir.

Aslında amacımız beğendiğimiz şeyleri başkalarına tanıtmak onlarla, fikir alışverişinde bulunmak daha doğrusu her konuda söz sahibi olmak. Siyasi konulardaki yazılarınızı kesinlikle yayınlayamayız. Eskiden yazdığın yazılarınızı ise kontrol ederek yollarsanız seviniriz. Şimdiden iyi eğlenler...Siz zombisiniz, büyük düşünün.

0 yorum:

Yorum Gönder