Obama'nın hayatı film oluyor

14:00 Gönderen dexter_fernando

Obama'nın hayat hikayesinin hangi film stüdyosu tarafından sinemaya aktarılacağı belirsizliğini korurken, söz konusu filmin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı ve senaryonun kimin tarafından kaleme alınacağı ise henüz bilinmiyor.

Denzel Washington bu konuda Daily Mail’e yaptığı açıklamada, Obama'nın hayat hikayesinin anlatılacağı biyografik bir filmde ABD başkanını canlandırıyor olmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Başkan Obama'dan bu konuda müsade aldığının da altını çizen Washington, Obama'yı beyazperdede kendisinin canlandıracak olmasının başkanı da aynı şekilde mutlu ettiğini söyledi.

“Obama” rolünün altından başarıyla kalkacağına da değinen Wastington, bu konuda kendisine tek problemi, başkanın küçük kulaklarının çıkartacağını esprili bir şekilde açıklamaktan da geri kalmadı.

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda Başkan Obama, söz konusu filmde kendisini ünlü aktör Will Smith'in canlandırmasını istemişti. Obama, bunun gerekçesi olarak ise Smith ile kulak yapılarının aynı olmasını göstermişti.

Başkanlık görevinde henüz bir senesini bile doldurmayan Obama'nın biyografisinin, beyazperdeye uyarlanacak olması sinema çevrelerinde daha şimdiden tartışma yarattı.

0 yorum:

Yorum Gönder