2010'un Kabusu

12:45 Gönderen dexter_fernando


Korku sinemasının efsane serisi Elm Sokağı yeni versiyonuyla 2010'da sinemalarda!

(25 Temmuz 2009) Elm Sokağı'nın yeniden çekileceğini nisan ayında duyurmuştuk. Bugünün teknolojisi kullanılarak çekilecek serinin orjinaline göre nasıl bir etki bırakacağı merak konusu. 30 Nisan 2010'da Amerika'da vizyona girecek filmin yeni afiş ve ilk fotoğrafı yayınlandı bile.

Freddy Krueger karakterini Watchmen'de Rorshach olarak karşımıza çıkan Jackie Earle Haley canlandıracakken Samuel Bayer yönetmen koltuğunda olacak. Filmin prodükörlüğünü Michael Bay, Brad Filler ve Andrew Form üstleniyor ve filmin senaristi Wesley Strick. Filmin başrol oyuncuları arasında Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker ve Kellan Lutz da bulunuyor.

Hikayeyi hatırlatacak olursak, konu yine aynı. Los Angeles'taki bir mahallede gençler tuhaf bir şekilde ölmeye başlarlar. Parmaklarında jilet keskinliğinde bıçaklar olan korkunç bir adamın bulunduğu kabuslar uyurken canlarını almaktadır. Rüyalardaki bu hayalet, yıllar önce çocuklarını öldürdüğü aileler tarafından linç edilen sapık Fred Krueger'dan başkası değildir. Freddy her nasılsa şimdi geri dönmüş, yeni yetmeleri bir bir rüyalarında öldürerek intikam almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder